Jurij, na oko nie rozszyfruję kodowania co podałeś ale sprawdź bajt 17, bit 5 i 6. Tam aktywujesz C/L home.
Coming Leaving home i doświetlanie zakrętów
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kubalaNie ma właśnie opcji żeby konkretnie pisało DRLZamieszczone przez kubalaw tym bajcie jest opcja włączenia fog light czyli halogenów jako CH / LH->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Panowie, a jak włączyć CH/LH w o2 przed FL? Chciałbym odpalić i zobaczyć jak to działa
3C0 937 049 AH taki mam bordnetz, opcja ch/lh przewija się kilkakrotnie w long coding helper ale nie wiem co pozaznaczać, żeby nie popierdzielić czegoś. Pozaznaczałem różne konfiguracje ale niestety nic to nie dało, więc wróciłem do starego kodowania.
Chcę żeby ch/lh zapalały się światła mijania po mignięciu "długimi". Pomoże ktoś? Mogę wrzucić screeny z modułu jesli to pomoże
Oczywiście auto mam w wersji "bieda" /bez czujnika, bez włącznika auto/Alarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgglow-raider, a widziałeś screena w poście kolegi piotrex na pierwszej stronie tego tematu?Alarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz
-
-
low-raider, to TU masz temat dotyczący kodowania CH w sterowniku z rodziny 3C0. Chociaż po tonie Twojej wypowiedzi wnioskuję, że już go czytałeś. Jeżeli i z tego nic nie wywnioskujesz to wklej screeny to może wtedy będziemy wiedzieć na czym stoimy.
Komentarz
-
-
czy potrzebuję konkretnego sterownika do doświetlania zakrętów w O2 FL Combi? gdzie mam sprawdzić jaki sterownik mam i jakiego potrzebuję i czy w Warszawie lub okolicach możecie kogoś polecić co mógłby to zakodować?"I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lezak13czy potrzebuję konkretnego sterownika do doświetlania zakrętów w O2 FL Combi? gdzie mam sprawdzić jaki sterownik mam i jakiego potrzebuję i czy w Warszawie lub okolicach możecie kogoś polecić co mógłby to zakodować?Przemek
DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
80 B3 Limo 1.6 TD SB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voithmenWitam
Mam takie pytanie czy ktoś kombinował taką opcję i czy da się:
- CH za pomocą dwukrotnego wciśnięcia na pilocie zamykania drzwi
- LH za pomocą dwukrotnego wciśnięcia na pilocie otwierania drzwi
O2FL bez czujnika zmierzchu
Jacek7210 - masz DRL i halogeny?
LH po co dwukrotnie, skoro odpala sie podczas nawet jednokrotnego wcisniecia pilota? Jak masz ustawiony krotki czas a potrzebujesz dluzej zeby swiecilo to jak zgasna juz swiatla klikaj jeszcze raz na open i zaswieca sie znowu, sam czasami z tego korzystam.Alarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz
-
-
Podbie temat !
Na wstępie serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników Skody 8)
Czy ktoś z Kraka może pomóc we włączeniu tej opcji? tzn ja ją mam w Maxi-docie ale nie działa być może mój mechanik coś poknocił w vcds czy jakoś tak : ) moja octavia wersja Elegance : )
[ Dodano: Pią 30 Paź, 15 20:03 ]
No i zrobione kolega uli07 był bardzo miły i pomógł zrobić a raczej dokończyć uruchomienie opcji coming home którego mój mechanik nie byłw stanie ogarnać do końca A przy okazji uruchomił kilka dodatkowych opcji.Jeszcze raz wielkie dzięki i oczywiści duże dla kolegi
Komentarz
-
Komentarz